Skylta om

Ja, nu efter denna underbart härliga sommardag i Stockholm tycker jag det är dags att skylta om – alltså byta header. Du som varit här tidigare känner säkert igen den. Det är återanvändning som gäller.

För den som vill titta mer på Poinciana –  röda australiensiska träd av den typ jag just nu tagit bort ur headern – rekommenderar jag en titt på Mer om röda träd. Jag gissar att Poincianan kommer tillbaka här till hösten eller så.

3 reaktioner på ”Skylta om

 1. ab maj 26, 2009 / 8:32 f m

  Som när man bytte gardiner förr. Varje vår fick min man åka hem till sin åldriga moder och byta från vinter- till sommargardiner – och sedan på hösten tvärtom. Det var förstår förnuftigt i en tid utan centralvärme, som det var i en stor del av hennes liv.

  Fin, somrig bild!

  Gilla

 2. Björn Nilsson maj 26, 2009 / 2:08 e m

  Ja det är bra
  sparsam ska man va’ …

  … samtidigt som man kan slösa med vackra bilder från denna härliga årstid! Det är bara att njuta innan mörkret faller igen!

  Gilla

 3. Gabrielle maj 27, 2009 / 9:14 f m

  ab och Björn,
  Tack för kommentarer! Glad att ni uppskattar såväl min somriga bild som min sparsamhet. Det här med gardiner vet jag att många håller på med, det finns tydligen människor som t.o.m. sätter upp särskilda julgardiner till julen (påskgardiner till påsk också kanske?). Och då handlar det väl mer om utseendet än att hålla värmen. Själv har jag aldrig gjort så. Och det går inte att byta gardiner här hemma alls faktiskt – inte minst beroende på att vi inte har gardiner alls (in med så mycket ljus som möjligt!). Så jag får ägna mig åt att byta i bloggen ibland istället.

  Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.