Odenplan 31 maj -14

_DSC5382_edSå här såg det ut på Odenplan igår. Entrébyggnaden till Citybanan och tunnelbanan växer långsamt fram. Bilden tog jag stående mitt på Karlbergsvägen. Mycket trafik i stan var ju avstängd pga Stockholm Marathon.

På Trafikverkets sida står det: ”I månadsskiftet juni-juli räknar vi med att öppna tre av byggnadens entréer för tunnelbanans resenärer: De två åt Karlbergsvägen och entrén på östra gaveln. Den första september räknar vi med att öppna de återstående två entréerna, de som vetter mot torget. En större del av Odenplan blir då tillgängligt för resande och allmänheten medan vi bygger färdigt cykelgaraget och resten av stationsanläggningen.” Så bra då. Nåt fint fasadmaterial ska på sen också så att byggnaden blir så vit och fin som den ser ut på skisserna.

En del försening är det tydligen. Vid mitten av maj stod det på Trafikverkets sida att entrébyggnaden skulle öppna för tunnelbaneresenärerna under senvåren vilket fick mig att fundera över om det inte redan var senvår då och när Trafikverket annars tycker att senvåren infaller egentligen. Men nu är det alltså mitt i sommaren som gäller.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.