Malliga gallerian

Hm…ja, jag tänker på Mall of Scandinavia nära Friends Arena i Solna. Invigdes i november 2015. Enligt Wikipedia är det Sveriges största galleria och den största i Skandinavien. Jag har inte varit där förrän i dag då vi tog pendeln dit från Odenplan för att gå på bio. Jo, faktiskt, vi kan göra sånt ibland… Och så blev det premiär för Citybanan för vår del.

Tänker inte skriva om filmen nu utan funderar mest över gallerian. Det var tisdagseftermiddag. Filmen visades i en IMAX-biograf med ca 500 platser. Vi var 4 personer i salongen. Klockan var väl ungefär 18 när vi kom ut från bion och strosade lite i gallerian på väg till pendeln hemåt. Inte mycket folk i rörelse alls bland alla dessa affärer som ju är ungefär samma som i alla andra gallerior. Ganska ödsligt faktiskt. Vi handlade lite mjölk, några äpplen och lite annat i en stor ICA där det också var glest mellan kunderna.

Hur mår galleriorna egentligen? Går det bra för dom? Nån som vet?

Verkligen glad att vi slapp den där gallerian dom hade planerat under Odenplan för ett antal år sen. Med pendeln från Odenplan tar det mig ungefär 4 minuter till Solna station och sen är det en kort bit att gå innan jag är inne i Skandinaviens största galleria. Uppriktigt sagt tror jag inte det blir många gånger jag kommer att göra den resan. Shopping är inte min grej alls.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.