Smart hjälpa kvinnor

Läser med intresse Sofia Nerbrands ledare i DN om Melinda Gates och hennes bok Kvinnor förändrar världen. Gates skriver om sitt feministiska uppvaknande och om hur hon insåg vikten av att lyfta fram och hjälpa kvinnorna i utvecklingsländerna världen över. Att jobba för familjeplanering, bättre hälsa och utbildning för flickor runt om i världen är helt enkelt nåt av det smartaste man kan göra för att förändra världen till det bättre.

Blir riktigt sugen på att läsa boken och ser att den finns som e-bok.  Lockande lätt att fylla på med nya böcker i läsplattan. Och varför inte, jag tycker ju om att läsa. Inte tar dom plats i bokhyllan heller.

DN:s ledare Melinda Gates kvinnokamp borde inspirera fler miljardärer här.

En reaktion på ”Smart hjälpa kvinnor

  1. carinnelander augusti 30, 2019 / 4:24 e m

    Hej Gabrielle, Läser med glädje allt du skriver, men, har nästan givit upp att besvara blockar! Men…gjorde ett försök idag, och, fastnade igen!, Ange lösenord – fel!- försök igen …oändligt. Så nu mailar jag helt enkelt! Varför inte förut?! Det är roligt att läsa alla dina kommentarer o spontana reaktioner! Har ej alltid motsvarande genomtänkta tankar att bidra med, men ändå… Arundo blogg förstår jag mig inte på. Så nu mejlar jag dig i stället! Bara hoppas du mår bra! Kram, Carin 😊

    Skickat från min iPad

    Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.