November

Novemberhimmel. Tog bilden uppe på Observatoriekullen. Det som skymtar nedtill till höger är en stor rund klättergrej för barn.

Jag har varit på ett snabbesök i Nordvästra Skåne. Bild 2 och 3 tog jag i Vegeholm häromdan. Den gamla bron på bild 2 är en favorit och har varit med i bloggen flera gånger tidigare. För bättre och lite mindre murriga bilder: klicka på bilden.

2 reaktioner på ”November

 1. Aleksandr Sergejevitj november 8, 2021 / 5:45 e m

  Dina återkommande, vid olika tider på året tagna bilder av stenbron över Vege å, själva ån och det kringliggande boklandskapet, förtjänar att beskådas av en större publik än den som dina bloggläsare utgör. Jag tycker att du borde sända dom med en hälsning till Fotografiska Muséet och erbjuda dom för hängning där. Alternativt till något av hembygdsmuséerna i trakterna kring Hälsingborg och Ängelholm.

  Dom två fotografier du senast låtit oss ta del av skulle jag vilja beteckna som mästerliga! Svårt att tänka sig någon större lisa för ögonen nu i det novembergrå, än att låta blicken sjunka in vegetationen bortom brofästet, eller förlora sej i ljusspeglingarna över åns vattenyta.

  Gilla

  • Gabrielle november 10, 2021 / 10:35 f m

   Tack för det! Glad att du uppskattar bilderna.
   Hembygsmuséer/föreningar är ingen dum idé. Jag sprider också ofta bilder lite mer än enbart genom bloggen. Via Facebook och ibland Instagram. Även Flickr även om jag är osäker på hur många som hittar dit. Kollade just nu på Flickr och ser att tidigare utlagda bilder fått en del ”besök”.
   I vilket fall tycker jag det är roligt att lägga ut bilder på bloggen. Och ingen kan stoppa mig genom att säga att ”den där utsikten har vi sett 100 gånger tidigare…” Jag gör som jag vill och det gillar jag.

   Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.